Servicii Financiare Pentru Startup-uri

Consilierea financiara si fiscala este vitala pentru un startup și este esențial să luati cele mai bune decizii, inca de la inceput.

1

Ce oferim?

Începerea unei afaceri poate fi o provocare complexă, indiferent de domeniul de activitate pe care l-ati ales.

Echipa Wise Consulting vă poate ajuta oferind servicii de contabilitate personalizate pentru compania dvs. startup, asigurându-vă că serviciul se potrivește companiei dvs.

Acesta este ceea ce ne face diferiți. Ne straduim să înțelegem afacerea dvs., să vă oferim sfaturi proactive și să vă ajutăm compania să își atingă obiectivele.

Servicii de consultanta si contabilitate relevante pentru Startup-uri

2

Consultanta infiintare firme

Serviciile de consultanta oferite de Wise Consulting sunt concepute pentru a vă oferi liniște sufletească atunci când începeți o nouă afacere. Indiferent dacă aceasta este prima înființare de societate sau a zecea, procesul nu este întotdeauna simplu. Este esențial să o faceți corect inca de la început, iar formularele de completat pentru Registrul Comertului nu sunt neapărat o sarcină simplă. Realizam dosarul cu toate actele, depunem dosarul la ONRC , iti trimitem actele firmei, oferim gazduire sediu social. Serviciile noastre de consultanta acoperă toate tipurile de companii, si putem chiar colabora cu dvs. pentru a pregăti un plan de afaceri și o previziune, care uneori ajută la alegerea tipului de entitate juridică pe care o veți forma.

about-us-version-one-expert-two

Contabilitate si planificare fiscala

Start-up-urile se confruntă cu un set unic de provocări. Pentru a depasi aceste provocări, un start-up aflat în stadiile sale incipiente are cerințe diferite față de o societate stabila. Lucrăm cu dvs. inca de la inceput pentru a proiecta și implementa un sistem de contabilitate personalizat care este potrivit pentru modelul dvs. de afaceri. Sfaturile contabile de pornire sunt vitale în acele timpuri ale companiei dvs. de pionierat și este esențial să fiți cât mai eficient cu finanțele dvs. Echipa Wise Consulting vă poate ajuta să identificați și să implementați pașii necesari pentru stabilirea unei infrastructuri financiare solide.

Cu ce te putem ajuta

Consultanta infiintare firme

Consultanta privind tipul de societate (SRL,PFA,SA etc)
Rezervarea denumirii
Redactarea actului constitutiv
Redactarea si atestarea declaratiei de administrator si de asociat
Depunerea dosarului complet la ONRC
Asistenta la deschiderea unui cont bancar

Contabilitate si planificare fiscala

Intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele
Contabilitate primara
Elaborarea balantei de verificare lunara
Intocmirea si certificarea bilanturilor semestriale si anuale
Salarizare si resurse umane
Servicii de secretariat