Despre noi

La Wise Consulting înțelegem că fiecare persoană și fiecare afacere se confruntă cu o provocare unică atunci când vine vorba de contabilitate. De aceea, credem că abordarea noastră ne pune deoparte de concurenții noștri: ne angajăm să tratăm fiecare client în parte, astfel incat sa va putem consilia personalizat si proactiv.

 

Formata dintr-o echipa de profesionisti, societatea a fost infiintata in anul 2006, fiind membru al Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) din acelasi an.

Oferim  de peste 15 ani servicii profesionale de contabilitate, consultanta fiscala, resurse umane, consultanta bancara si financiara, prin tarife foarte avantajoase pentru orice gen de activitate, indiferent de gradul de dezvoltare a afacerii sau specificului sau.

About-Us-Four-Why-Choose-Us-Image

De ce Wise Consulting?

Noi înțelegem că fiecare persoană și fiecare afacere se confruntă cu o provocare unică atunci când vine vorba de contabilitate.

Consideram ca misiunea noastra este sa asiguram servicii de consultanta financiara la cele mai inalte standarde, astfel incat sa maximizam profitul companiei dumneavoastra si sa asiguram predictibilitate asupra indicatorilor financiari contabili actionand, in concordanta cu legislatia in vigoare.

Ne adresam tuturor intreprinderilor indiferent de forma de organizare si domeniul de activitate cat si PFA-urilor, profesiunilor liberale si intreprinderilor individuale.

Dedicare

Asiguram servicii de consultanta financiara la cele mai inalte standarde astfel incat sa maximizam profitul companiei dumneavoastra

Seriozitate

Ne angajăm să tratăm fiecare client în parte, astfel incat sa va putem consilia personalizat si proactiv

Acoperire

Ne adresam tuturor intreprinderilor indiferent de forma de organizare si domeniul de activitate, cat si PFA-urilor.

Corectitudine

La Wise Consulting, ne angajăm să oferim clienților noștri cele mai accesibile servicii de contabilitate si consultanta financiara. Indiferent unde vă aflați în țară, dacă aveți nevoie de un contabil în Bucuresti sau in Oradea, nu veți găsi un raport calitate- pret mai bun.

Profesionalism

Lucrăm cu experti contabili, consultanti fiscali, avocati si cei mai buni furnizori de servicii bancare pentru a ne asigura că primiți consiliere și suport de calitate, de la început pana la sfârșit.

Receptivitate

Scopul nostru numărul unu este să vă oferim sfaturi contabile perspicace, astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii pentru nevoile financiare ale afacerii dvs. și să va puteti concentra atentia asupra nevoilor clienților dumneavoastră.
173
Companii in portofoliu
42
Startup-uri infiintate in ultimele 12 luni
15
Ani de experience